Elérkezett ez az idő is: elkészült az első podcast epizód, amely videó formátumban került rögzítésre.
Ezentúl minden podcast rész így jelentkezik a YouTube-on, de természetesen a podcast appokba is felkerülnek hang formátumban.

Kiss Vivient már több ízben megismerhettetek, fontos és hasznos üzleti tanácsokkal lát el mindenkit, aki követi az Insta oldalát! @kissvivien_konyvelo 🙂

Vivi mesél nekünk arról, hogy hogyan is indult a pályafutása, miért is a pénzügyi világ állt mindig is a legközelebb hozzá, annak ellenére, hogy a vendéglátásban helyezkedett el először.
Ahogy meséli, rengeteget tanult a vendéglátásból az emberekről és a pénzügyekről is, hisz vezetői pozíciókban kellett helyt állnia.

Mi mind – akik belekóstoltunk a vendéglátás világába – tudjuk, hogy tényleg az egyik legsokoldalúbb szakma, ami valóban az életre és az emberekkel való helyes bánásmódra tanít, légy bármelyik területén is.
Vivi innen szerzett tapasztalatait kamatoztatja ma is és ennek köszönhetően az egyik legempatikusabb és szakmailag leghozzáértőbb könyvelőt testesíti meg egy személyben, akivel én valaha is találkoztam! 🙂

Emellett két gyönyörű gyermek édesanyja, akik korukból kifolyólag még rengeteg törődést és odafigyelést igényelnek.
Rengeteg választ megad ezáltal a kíváncsi édesanyáknak arra, hogy hogyan is lehet a munka és a magánélet egyensúlyát megtalálni!

Elárulom a legfontosabbat: lehet a munkádból töltekezni – ha igazán élvezed azt – és ezt az energiát aztán átadni a családodnak!
Azt gondolom ez az egyik kulcsa a valóban sikeres és kiegyensúlyozott vállalkozónővé válásnak! 🙂

https://www.kissvivien.com/
/https://www.instagram.com/kissvivien_konyvelo