Magdolna a főiskola elvégzése után egyből konduktorként kezdett el dolgozni. Habár szerette a munkáját és azt, hogy sérült gyermekeken segíthet, mégis azt érezte, hogy mégsem ez az útja. Az egészségpszichológia tanulása mellett saját egészségügyi problémái miatt is döntött, hiszen át is élte azt, hogy a hasonló problémákkal küzdő betegeknek mekkora szüksége van nem csak a fizikai, de a lelki segítségre is, hiszen a betegségek kialakulásának általában lelki okai vannak.

Tehát elvégzte a coach képzést és így vált vállalkozóvá, mely váltás nem volt épp egy sétagalopp a covid időszak közepén.
Erről is és a coachingról is mesél nekünk bővebben ebben a podcast epizódban.

„Life&business coach vagyok, egészségpszichológia mesterszakos hallgató. Ha elakadtál, változtatni szeretnél, vagy csak jobban megismerni önmagad, várlak szeretettel konzultációra!
A coachingról fontos tudni, hogy nem terápia. Itt inkább a jelennel, a jövővel dolgozunk. Meghatározzuk a legfontosabb céljaidat egy-egy életterületen, majd megnézzük, hogy lépésenként hogyan tudod őket megvalósítani. A pszichológia mindig nagyon közel állt hozzám, ezért is döntöttem úgy, hogy első diplomám megszerzése után belevágok a képzésbe, melyet most már mesterszakon folytatok. Kezdtem újra én is, így tudom, hogy ez gyakran nagyon nehéz. Sokszor azonban éppen erre van szükség, hogy megtalálhassuk az igazi utunkat! Ha szeretnél elindulni a változás útján, akkor keress bizalommal a megadott elérhetőségeimen!”

lichtmeszmagdolna.com
facebook.com/coach.lmagdolna
instagram.com/coachlmagdolna
coachlmagdolna@gmail.com