Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Karácsonyi készülődés – Insta élő: Kovács Anna @yarn_over_yo

2021.11.26. @ 15:00 - 16:00

 

 

yO – yarn over 

A yan Over márka alatt környezetbarát fonálból horgolt és gyöngyökkel díszített ékszereket (nyakláncokat, fülbevalókat és karkötőket) találhattok az egyediség, a környezetkímélő megoldások és az abszolút kézműves alkotás jegyében. 

A fonál, amiből kézzel horgolom az ékszereket, lyocell, egy növényi fonál, amely előállítása nem jár káros anyagok kibocsátásával, illetve kifejezetten kevés víz felhasználával valósul meg.  

Ez egy nagyon kellemes, könnyű viselet a bőrön, szinte súlytalan, akár nyári melegben is hordhatóak az ékszereim.  

A díszítőelemként megjelenő gyöngyök esetében törekszem a #preloved darabok felhasználására: régi, akár családi, akár secondhand boltokból mentett ékszerek újrafelhasználásával. Az ékszerek fém kiegészítői antiallergén nemesacél ékszer-szerelékek. 

A yO ékszerek ötlete azon alapszik, hogy szeretem  a könnyű és kényelmes ékszereket. Nagyon szeretek horgolni is, de emellett nagyon fontos számomra az is, hogy az alkotásaimmal ne ártsak a környezetemnek. 

A yO ékszerek valódi nőknek készülnek, hiszen a legtöbb nőnek sokféle szerephez és alkalomhoz kell öltöznie nap, mint nap. 

Legyen szó a mindennapok ruháiról, egy gyors felöltözésről a munkábajáráshoz, vagy ügyintézéshez, vagy egy elegáns ruháról, amihez gazdagon díszített gyöngyös nyakláncot vehetünk fel: bármelyikhez található yO ékszer. 

A yO ékszerek egyedi stílusú és természetes eleganciát kölcsönöznek viselőjünek, és többféle outfit-hez illeszkedednek. 

 

Közösségi média: 

https://www.facebook.com/yarnover.jewelry  

https://www.instagram.com/yarn_over_yo/  

 

A fotókat Balla Petra készítette 

https://www.instagram.com/ballapetraphoto/  

https://www.facebook.com/petraballafoto  

Részletek

Dátum:
2021.11.26.
Időpont:
15:00 - 16:00
Esemény kategória:

Helyszín

Instagram
View Helyszín Website